Webdesign

FOX Creation streeft ernaar uw wensen te combineren
met de verwachte wensen van uw doelgroep.
Zodat u met trots uw website gaat presenteren.

Webdesign

Webbouw

Webconsult

Ontwerp


Webdesign

Vormgeving

FOX Creation streeft ernaar dat u mensen naar uw website durft te verwijzen!
Dat u trots bent op uw 'uithangbord' en iedere kennis daarvan op de hoogte wilt stellen. 

Uiteraard houden we - in overleg - de verwachtingen van uw bezoekers in het oog, maar streven we naar een unieke website, die u onderscheid van concurrerende websites.

Iedere website kan op verschillende computers anders worden weergegeven, door verschil in browser, resolutie en andere beeldscherm instellingen. Tegenwoordig zijn er genoeg technieken om hier goed mee om te gaan, al let FOX Creation er extra op dat uw doelgroep de website het beste ziet.

Bouw

Heeft u al een ontwerp of bent u tevreden met een geleverde ontwerp, dan begint het bouw proces. Hierbij zorgen we ervoor dat de website goed door Google kan worden ge├»ndexeerd door gebruik te maken van de hedendaagse technieken. 

Wanneer het prototype klaar is krijgt u de gelegenheid het te controleren alvorens het online gaat.

Beheerpaneel

Wat heeft u tegenwoordig aan een website die u niet zelf kunt beheren? Hoe irritant is het om telkens uw webbouwer te moeten benaderen? FOX Creation levert altijd een beheerpaneel zodat u - zelfs als leek - gemakkelijk uw website up-to-date kunt houden (tenzij anders verzocht).

Herbouwen (website optimalisatie)

Het internet bestaat sinds 1991 voor de consument en daardoor zijn sommige website verouderd. Hierdoor worden ze meestal minder goed gevonden door zoekmachines of niet meer correct weergegeven aan de bezoekers. Tevens is het een grote kans dat een dergelijke website niet makkelijk te updaten en dat uw web-bouwer er geen tijd meer voor heeft.

FOX Creation kan u helpen het systeem weer functioneel te laten werken. Zodat uw bezoekers de website duidelijk kunnen vinden en deze correct wordt weergegeven.

Meer informatie?

Klik hier om een e-mail te sturen, of ga naar contact.

Laatste project(en)

Bronze Special ArtHerengrachtdiner 2014KBF FoundationStudiocanap├ęKitBash4You

Bronze Special Art

Contact

PersoonReinier van den Assum
Mobiel06 82 01 22 23
Mail adresreinier@fox-creation.nl
Skypefox_creation
LinkedInfoxcreation
Facebookfoxcreation